FREE
A GLUTÉNMENTES ÉTTEREM

Sok családban előfordul, hogy valaki gluténérzékeny, ezzel az új FREE, 100% gluténmentes akkreditált konyhánkkal szeretnénk a segítségükre lenni, hogy ugyanazt az ételt fogyaszthassák együtt, ne kelljen külön ételt készíteni. 

A FREE gluténmentes étteremben gluténmentes különlegességeinket helyben is megkóstolhatod, de házhoz szállítással is ki tudjuk szolgálni a gluténmentes finomságokra vágyókat.  

Új konyhánk kialakítása és megálmodása során eldöntöttük, hogy garantáljuk az konyhánkból rendelt ételek vonatkozásában azt, hogy 100 %-ban gluténmentes lesz az általunk készített étel. Opciósan pedig kérhető laktózmentes változatban is.

Ellenőrzött és felügyelt körülmények között olyan ételeket készítünk, amelyek nem különböznek sem ízben, sem állagban, sem minőségben a megszokott ételektől.

Ebben játszanak kiemelt fontosságú szerepet kiváló szakértőink: Asztalos Árpád, mint az étterem szakmai vezetője és Miltényi Klára dietetikus, Táplálkozástudományi szakember.

Megnézem az ételeket >>>

MENEDZSMENT

Nagy Zsolt
Nagy Zsolttulajdonos
Nagyné Áncsán Mária
Nagyné Áncsán Máriatulajdonos
Asztalos Árpád
Asztalos Árpádszakmai vezető
Miltényi Klára
Miltényi Kláradietetikus

SZAKÉRTŐI STÁB

Ádám Endre
Ádám Endreszakácsmester - séf
Feczkó Gábor
Feczkó Gáborszakácsmester - séf

A GLUTÉNMENTES STORY

Éttermünk rövid története, és amit képviselünk.
Igaz történet, melyben személyesen is érintve vagyunk és egy álom ami  megvalósult.

KEZDETEK

Hosszú évekkel ezelőtt találkoztunk a glutén érzékenységgel leányunk kapcsán  amire, mint küzdelmes időszakra emlékezünk.
A tanácstalanság az ijedség és az elkeseredettség talán ezek  a legjobb szavak amit éreztünk a kiderült intolerancia kapcsán.

Kérdések tömkelege tört ránk:
Ki tud segíteni?
– Mi a megoldás?
– Mit lehet és mit  nem?
– Honnan biztonságosan?

Megfogadtuk, hogy a legtöbb információt összegyűjtve mindent megteszünk a pontos diéta betartása érdekében.

Lisztérzékeny csoportban lévő tanácsadásra jártunk, szakorvosokkal, dietetikusokkal és szakácsokkal konzultáltunk az elmúlt 10 évben.

ELDÖNTÖTTÜK

Meglévő éttermünk mellé, amit 25 éve üzemeltetünk, elhatároztuk hogy egy új a NÉBIH által akkreditált speciális konyhát nyitunk, ahol  garantáljuk a gluténmentességet. Az egységet a Lisztérzékenyek   Érdekképviseletének  Országos Egyesülete  is minősítette.

Fontosnak éreztük, hogy másoknak segíteni tudjunk ezen az úton, hogy ne kelljen  azt a küzdelmet végig  vinni, amelyben nekünk is  részünk volt.

Ez az inspiráló  erő motivált bennünket az új „FREE” konyha létrehozásában.
Azt tapasztaltuk, hogy igazán biztonságosan csak  azok a konyhák tudnak hitelesen és megbízhatóan ételeket készíteni, ahol az  egész konyha gluténmentes.

Vállaljuk, hogy a megszerzett tudást további szakemberekkel bővítjük, akik ennek kapcsán segítik munkánkat.

További óvintézkedéseink:
Korona zárást alkalmazunk egyre több ételnél, ami azt jelenti, hogy a biztonságos fóliazárás után, pattintós műanyagfedéssel látjuk el a dobozokat. Alkalmazottaink étkezése szigorúan konyhánkon készített ételekből lehetséges. Beszerzésünk minősített beszállítóktól, őstermelőktől történik.

Ennek tudatában úgy gondoljuk készen  állunk e kihívás teljesítésére, amit megannyi újdonság bevezetése fog követni.

Fejlesztjük választékunkat  és a jövőben lehetőséget teremtünk a laktóz érzékenyeknek és a cukorbetegeknek is. Reméljük  e rövid  bemutatkozó kellőképpen rávilágított arra, amit képviselünk.

Kérdéseivel forduljon diszpécserünkhöz, dietetikusunkhoz! (tanácsadás, diétás ételek elkészítése stb..) Ajánljuk ételeinket azoknak, akik szeretik a magyaros és  a nemzetközi konyha ízeit.

Mottónk:  Jót, jól gluténmentesen!

Ételeinkhez jó étvágyat és jó egészséget kívánunk, NEM CSAK GLUTÉN ÉRZÉKENYEKNEK!

Nagy Zsolt és Nagyné Áncsán Mária  – tulajdonosok