Csak gluténmentesen

Ellenőrzött és felügyelt körülmények között olyan ételeket készítünk, amelyek nem különböznek sem ízben, sem állagban, sem minőségben a megszokott ételektől.

Ebben játszanak kiemelt fontosságú szerepet kiváló szakértőink: Asztalos Árpád, mint az étterem szakmai vezetője és Miltényi Klára dietetikus, Táplálkozástudományi szakember.

Megnézem az ételeket

Miltényi Klára

Üdvözlöm éttermünkben, a FREE-ben!

Miltényi Klára Dietetikus vagyok, Táplálkozás Tudományi szakember.

Főiskolai tanulmányaim befejezése után korházi élelmezésben helyezkedtem el, ahol az ott étkezők gyógyulását, megfelelő diéták alkalmazásával segítjük elő, minden korosztály részére.

Filozófiám: Egészségesen táplálkozni – jót enni!

E gondolatok alapján szeretnénk éttermünket működtetni és figyelembe venni az egyik leggyakoribb ételintoleranciát a gluténérzékenységet. A gluténérzékenység, mint autoimmun betegség egy egész életre szól, de megfelelő diétával nagyon jól, akár tünetmentesen, együtt lehet vele élni. Ezért a gluténérzékenység napjainkban már nem betegség, hanem egy új életforma – tudatos – egészséges táplálkozás.

Szeretném Önöknek bemutatni éttermünket!

A Free Étterem egy olyan hely, ahol:

– 100 %-ban gluténmentes élelmiszerek felhasználásával,

– 100 % -os biztonsággal, keresztszennyeződés veszélye nélkül készítjük el az ételeket és mikrohullámú sütőben melegíthető, dupla fedő zárással, ún. koronazárással lezárt egy adagos kiszerelésű edényben, zárt rendszerben szállítjuk ki.

A napi választék tervezésénél odafigyelünk arra, hogy a nem gluténérzékeny vendégek is találják meg a számukra megfelelő ételt és lakjanak jól!

Amiért ajánlom:

A FREE étterem gluténmentes konyháján, ellenőrzött és felügyelt körülmények között olyan ételeket készítünk, amelyek nem különböznek sem ízben, sem állagban, sem minőségben a megszokott ételektől.

Így a glutén érzékeny vendégeink ugyan azt az ételt fogyaszthatják, mint a barátaik, vagy családjuk többi tagja.

A csomagolás és kiszállítás technológiája garanciát nyújt arra, hogy a konyhát elhagyva sem éri semmi nemű további behatás az ételt.

Legyen Vendégünk, családjával, barátaival együtt!

Szeretettel várjuk Önöket!

Miltényi Klára
Dietetikus, Élelmezésvezető, Szakoktató.